Frisör leker kock

publicerat i My sweet Day;
Hade det inte varit för att jag älskar mitt yrke hade jag omskolat mig till kock, fy bubblan vad kul det är att laga mat.
Trotts att det är mat i hela köket och mindre bra på upplägg så lyckas det för de mesta smaka smaskens.

Idag blev det hemmagjord lasagne med sallad. Jag måste ju bara tipsa om att istället för salladsdressing är det fruktansvärt smarrigt att använda olive citron olja.
Puss & Kram Take Care

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av sssofiehe:

Åååhh gu så gott! :9
KRAM

Svar: ja de var smaskens!
joy wagner

2:a kommentar, skriven , av Helena ML:

Det ser gott ut! :)

Du som kan det här, jag skulle behöva lite hjälp.
Jag försöker bli blond, är naturligt blond. Har haft mörkbrunt, knallrött, koppar. Så jag blekte håret + blekte slingor och la en askblond färg över. Efter blekningen var det väldigt orange. När jag la askfärgen över blev det mer gult/platina/orange. Inga extrema toner utan ser hyfsat okej ut. Mitt mål är en mellanblond färg med guld/mörblonda slingor. Hur kan jag ta mig dit tror du? :)
Vågar inte riktigt använda silverschampo eftersom att under askfärgen gömmer det sig väldigt mycket orange. Så är snarare rädd att tvätta ur färgningen då. :P

Svar: oj oj oj! Ja det är ju svårt att säga exakt vad du måste göra eftersom jag inte vet hur håret ser ut;) När man bleker själv hemma brukar det bli ett resultat av jättefin ljus färg i botten men mörkare ute på topparna som slår i orange gult mm. Visste du att man kan inte bleka ett hår vitt? har man lyckats bleka håret vitt är det garanterat sönderblekt! För varje steg man ljusar upp ett hår släpper man igenom ett halvt steg guld (gul). Vågar inte berätta riktigt hur du ska fortsätta eftersom jag inte ser ditt resultat nu jag kanske ger fel instruktioner! Men mitt tips till nästa gång är att ta lite i taget med slingor för oftast orkar inte ett hår allt på en gång;) man vill ju spara så mycket som möjligt av sitt vackra hår och inte förstöra det. hoppas jag kunnat vara till någon nytta! Ett nyblekt hår är väldigt poröst vilket gör att toning sitter bättre än färg så mest troligt kommer du tvätta ut den askiga hårfärgen väldigt snabbt... absolut inga problem att köra silvershampo kommer tyvärr inte plocka bort de som är orande iaf!

Kraaaaam
joy wagner

3:e kommentar, skriven , av Helena ML:

Tack för ditt svar!
Jag har faktiskt lyckats undvika den superljusa hårbottnen och mörka topparna. Är snarare lite tvärtom, men bara väldigt lite. Annars är det en ganska jämt färg. Mm, jag funderar på om jag ska testa med lite silverschampo ett par gånger och sedan se vilken toning som blir bra. Det kanske räcker att lägga många tunna mörkguldblonda slingor. Jag är väldigt rädd att ta en med för lite rött i så det blir grönt. Hehe. Det har hänt. ;P

Svar: ja det är de svåra... men om du är lite smått guldig nu eller slår mer i en varm ton än kall so borde inte guldiga slingor bli något problem. välj en varm färg på slingorna och kör en kall toning över allt sen? kan nog bli riktigt bra :)
Kram på dig :)
joy wagner

4:e kommentar, skriven , av Patricia Karlsson:

Hej! Jag försöker nu sprida min blogg litegrann då jag skriver om näthatet,ingen förtjänar att bli illa behandlad...¨
Min lokaltidning har uppmärksammat min blogg och även kissie har gjort det.
Ville bara skicka lite kärlek och hälsa dig en jätte bra dag och hoppas folk är snälla mot dig<3

Titta gärna in om du är intresserad! kram

Svar: de ska jag absolut göra!Kärlek tillbaka <3 ha en super bäst måndag!
joy wagner

5:e kommentar, skriven , av elin stridh:

gott :)

gör du bloglovinbyten?

Svar: ja absolut :)
joy wagner

6:e kommentar, skriven , av Helena ML:

Ja, vad bra! Det ska jag testa i eftermiddag. :)
Tack så mycket!

Svar: inga problem hör gärna av dig hur de har blivit :)
joy wagner

7:e kommentar, skriven , av Anonym:

Man kan ju inte mer än älska din blogg, kolla gärna min 😊

Svar: haha vad bra tack! kikar gärna in på din men du står som anonym :(
joy wagner

8:e kommentar, skriven , av Kimmey ~ Kung varje dag:

Ser gott ut :)

Svar: de var smarrigt som bara den xD
joy wagner

Kommentera inlägget här :